vrijdag 27 februari 2009

Kerstballen dozen



Tja natuurlijk heeft de kerstman ook dozen nodig om al zijn mooie kerstballen in op te bergen. Ook al ben ik zeker geen fan van printjes toch vind ik deze leuk geworden en mogen ze dus zeker weten in mijn windlicht gaan staan.




zondag 15 februari 2009

Minimasters

En bij deze het kadootje van mij voor marja. Deze heeft ze van mij gekregen op 15 februari tijdens onze minimaster dag. Dit was een deel van een groter geheel namelijk......

Dit hebben we samen met een aantal minimasters in overleg in elkaar gezet.

Winterjas.


Vandaag hebben we weer geknutselt met de minimasters. Marja heeft ons uitgelegt hoe we een mooie warme winterjas moesten maken. Ik moet zeggen geloof dat de mijne wel aardig is gelukt. Deze komt in het kerstwindlicht want ja de kerstman moet natuurlijk wel een jas aan als hij in zijn vrije tijd naar buiten toen gaat.

zaterdag 14 februari 2009

Meubels windlicht


Ook zijn de schommelstoel en stoof al geverft voor het windlicht. Dit is gedaan met rode verf en daaroverheen heb ik gouden verf gewreven. Hierdoor is het een soort parelmoer effect.


maandag 9 februari 2009

Kerst tafeltje


Vandaag heb ik het kerst tafeltje voor de kerstman afgemaakt. Deze was al geverft maar moest nog een mooi mozaiekje op de bovenkant krijgen.
Dit was een heel gepriegel maar na bijna 2 uur is hij dan eindelijk klaar en helemaal naar wens.



Kerst windlicht


Ook al is de kerst al weer verleden tijd toch ben ik nog hard bezig met mijn kerstwindlicht. Dit windlicht kreeg ik van Danny toen wij bij de life en garden waren en moet dan ook echt een pronk stukje worden.

Om deze reden heb ik dan ook via Sun kralen besteld en met haar hulp en uitleg zijn de lampen prachtig geworden. De website van Sun is http://www.nalladris.nl/.

Ook staat de Kerstboom al in het windlicht en ligt er een heerlijk tapijtje op de mooie houten vloer.

Hallo

Na vaak te hebben gehoord maak nu is een blog. Ben ik er vandaag toch aan begonnen. Hoop dat ik het een beetje ga snappen.