woensdag 25 maart 2009

Bindels



Vanavond even met bindels aan de slag gegaan. De kaarsenstandaart was een workshopje. De rest heb ik zelf bedacht.

In mijn windlicht komt in iedergeval de kaarsenstandaart te staan en misschien ook nog wel een van de twee andere dingen.

donderdag 19 maart 2009

Workshop Tas pimpen


Vanavond via mijn werk een workshop tas pimpen gedaan. Dit was erg leuk om te doen! Ben dan ook wel trots op het resultaat.

woensdag 18 maart 2009

Stiekem wel beetje vereerd



Eind vorig jaar vroeg ik aan Sun of zij mij kon helpen met het ontwerpen van een kroonluchter voor mijn windlicht. Ze zei tegen mij kijk is op google wat je precies wil. Hier vond ik een mooie bollamp die ik graag wilde en Sun heeft dat idee voor mij uitgewerkt. Uiteindelijk heb ik alle materialen bij Sun besteld en ben ik met haar uitleg aan de slag gegaan. Hierdoor heb ik 3 prachtlampen in mijn windlicht.

Al snel werdt er op het forum gevraagt naar de workshop van de lamp. In overleg met mij (want wilde ik mijn prachtlampen wel delen met andere) heeft Sun de workshop naar MiniVirus gestuurt. De lamp heeft ze de naam "Bollamp Victoria" gegeven.

Toen kwam er nog een verassing want mama had geregeld dat iemand hem voor haar op de beurs in Arnhem zou kopen en toen kreeg ik gister dus de MiniVirus van mama met mijn bollamp.

Het adres waar je binnenkort de workshop pakketjes kan bestellen van de "Bollamp Victoria" is http://www.nalladris.nl/.

Ps. Als je denkt maar je heet toch Vicky? Ja dat klopt dat is mijn roepnaam maar eigenlijk heet ik Victoria. Dit vond ik dan ook mooier passen bij zo een prachtlamp.

vrijdag 13 maart 2009

Voorlopig weinig knutsels

Voorlopig zul je van mij weinig knutsels zien (soms zal er vast iets gemaakt worden als ik bij mama ben) Ga zo alvast de winkel inpakken en wat kleine dingen zodat die niet kapot kunnen gaan. Dus van de winkel zal er weinig te zien zijn de komende tijd.

Dit komt doordat Danny en ik een huis hebben gekocht. We zijn hier heel blij mee en krijgen begin april de sleutel. Hieronder een foto van ons toekomstig paleisje.


woensdag 11 maart 2009

Beurs Rijswijk

Afgelopen zondag ben ik met mama naar de beurs in Rijswijk geweest. Hier een foto van mijn aankopen.


Ik heb gekocht: een etagere workshop, een reiswieg workshop, een bordje en 2 ijzeren schalen.


Maar het meest blij ben ik met mijn gluhwein setje. Hieronder een foto daarvan.