woensdag 18 maart 2009

Stiekem wel beetje vereerdEind vorig jaar vroeg ik aan Sun of zij mij kon helpen met het ontwerpen van een kroonluchter voor mijn windlicht. Ze zei tegen mij kijk is op google wat je precies wil. Hier vond ik een mooie bollamp die ik graag wilde en Sun heeft dat idee voor mij uitgewerkt. Uiteindelijk heb ik alle materialen bij Sun besteld en ben ik met haar uitleg aan de slag gegaan. Hierdoor heb ik 3 prachtlampen in mijn windlicht.

Al snel werdt er op het forum gevraagt naar de workshop van de lamp. In overleg met mij (want wilde ik mijn prachtlampen wel delen met andere) heeft Sun de workshop naar MiniVirus gestuurt. De lamp heeft ze de naam "Bollamp Victoria" gegeven.

Toen kwam er nog een verassing want mama had geregeld dat iemand hem voor haar op de beurs in Arnhem zou kopen en toen kreeg ik gister dus de MiniVirus van mama met mijn bollamp.

Het adres waar je binnenkort de workshop pakketjes kan bestellen van de "Bollamp Victoria" is http://www.nalladris.nl/.

Ps. Als je denkt maar je heet toch Vicky? Ja dat klopt dat is mijn roepnaam maar eigenlijk heet ik Victoria. Dit vond ik dan ook mooier passen bij zo een prachtlamp.

2 opmerkingen:

  1. wat leuk een een leuke verrassing van je moeder

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat een prachtige lamp en wat lief van je moeder!

    Gr.Tine

    BeantwoordenVerwijderen